Премини на содржината
поврзи се со нас

Контакт

Имаш прашање?

За консултации во врска со нашите услуги и закажување термин за посета на центарот за сервиси на ЕГАЛ, контактирај нѐ преку нашите канали на социјалните мрежи, на електронска пошта или на телефоните во прилог.

Советувањето и тестирањето за ХИВ се врши од понеделник до петок, од 13 до 21 часот. Стапи во контакт со нашиот тим за да ја провериме достапноста на посакуваниот термин.

Услугата е достапна во деновите вторник, четврток и петок, од 17 до 21 часот. Контактирај нѐ за консултации и закажување термин.

Информирај се за теренските активности и контакт со теренски работник за подигнување бесплатни кондоми, лубриканти и едукативни материјали за заштита од ХИВ.

Заради спречување спам пораки, овој веб-сајт е заштитен со reCAPTCHA и се применуваат Политиката за приватност и Правилата за користење на услугите на Google.

Со користењето на формуларот вие потврдувате дека сте ја прочитале Политиката за приватност на овој веб-сајт и се согласувате вашите податоци да бидат обработени од страна на тимот на ЕГАЛ.

Центар за сервиси

Адреса

ул. „Ленинова“ бр. 29-2/7, Скопје

Телефони

02/3220-851 и 078/431-866

Е-пошта

Администрација

Адреса

ул. „Франклин Рузвелт“ бр. 9/3, Скопје

Телефони

02/3212-337 и 078/431-860

Е-пошта

Со нас можеш да стапиш во контакт преку нашите канали на социјалните мрежи

@egalmk

Заради заштита од и спречување на ширењето на коронавирусот што ја предизвикува болеста COVID-19, работата во нашиот центар за сервиси е организирана согласно препораките и протоколите од здравствените власти. Од таа причина, како и заради дискрецијата на сервисите, сите посети мора да бидат претходно најавени во комуникација со нашиот тим.

центар за сервиси

Нашата локација

Биди во тек со новините

Е-информатор